De sessies

  • Image description

Sessies in de praktijk

Deze sessie is een reis naar binnen. Dit proces maakt gebruik van je eigen levens- of sensuele energie om juist díe plekken te openen die spanning vasthouden. Zodra de energie in je lichaam vibreert en nieuwe ruimte creeërt, ontstaat er verbinding tussen je lichaam en geest. Er kan van alles gebeuren... een gevoel van ongelooflijke opwinding, onverwerkte blokkades, vastgeroeste denkpatronen en opgeslagen, niet verwerkte, emoties. Je zult je vernieuwd voelen... gloeiend... lichter... warm... en vooral heel puur als man of vrouw.

Je wordt behandeld aan de voorzijde van je lichaam. Dat is van je kruin tot en met je voeten, waarbij de nadruk wordt gelegd op het gebied tussen je kruin en je luststreek. In het begin van de sessie wordt je niet aangeraakt (mijn handen zweven boven je lichaam) en toch voel je van alles gebeuren aan de binnenzijde. Als het oké voelt voor jou raak ik je na een tijdje wel aan (behalve de intieme zone).

Standaard lig je op je rug onder een lichte doek over je heen om rustig te wennen en de energie te laten opbouwen. Voor sommige mensen is in ondergoed of naakt fijner of meer vrij, maar dat laat ik aan de ander over.

Terwijl de energie zich een weg zoekt door je lichaam, zul je eventueel merken dat je vanzelf zult gaan mee bewegen. Onbewust neemt je lichaam het over van het hoofd... het denken zal minder worden en je ervaart alleen nog maar. Alles is goed, cliché, maar oh zo waar.

Ik zit altijd bij je en begeleid je door alle golven van energie of eventuele emoties heen. Ik ga absoluut voor geborgenheid en veiligheid! Gewoon ervaren is eigenlijk het toverwoord. De sessies zelf duurt zo'n 1,5 uur. Houdt rekening met wat uitloop (aankleden, drinken en bijkomen).

Ik hoop je snel te mogen ontvangen.

* Energetisch Ontwaken werkt niet bij iedereen. Als je heel erg vast zit in je onderrug/heupen/bekken kan het zijn dat de energie niet vrij kan stromen. Maar daar kan ik de sessie ook op aanpassen.