Reacties

  • Image description

Dankbaar plaats ik alle reacties anoniem op deze pagina...


Hoe bijzonder ik het vind dat je zo’n veilige en vertrouwde sfeer weet te creëren! Daarmee gaf je mij alle ruimte om te ontvangen en te genieten.

Jij dank voor de heel intense en aandachtsvolle sessie, ben superblij dat ik je gevonden heb, zoveel nieuws ervaren. En de wereld is weer wat groter en fijner geworden! Ik moet alle indrukken wel verwerken nog, heel moe, maar dat is ok.

... door alles wat ik bij jou heb geleerd kan ik me geven en kan ik geven, durf ik te strelen en te bewegen omdat ik zeker weet dat het fijn is voor de ander, en dat heb ik echt aan jou te danken. Ik denk vaak aan de keren dat ik bij jou was, je hebt mij mijn lichaam laten voelen, gegeven en dat is zo fijn, ik durf het te geven en durf nieuwe vormen van sensitiviteit aan. Je hebt me een onschatbaar cadeau gegeven, een cadeau van zelfvertrouwen, waardoor ik nu een hele mooie plek in mijn nieuwe prille relatie in kan nemen, eentje die ik zonder jou niet gedurfd had.

Ik wilde je nog even laten weten dan je me gisteren een heel bijzondere ervaring hebt bezorgd. Het was zoveel meer dan ik had verwacht. Je hebt iets in me losgemaakt waarvan ik niet eens wist dat het in me zat. Ik had een beetje verwacht dat ik mijn heftige reactie van gisteren vandaag gênant zou vinden, maar dat is niet het geval. Dat zegt denk ik ook veel over jou als persoon. Je hebt mij met jouw open en accepterende houding heel veilig en vooral heel vrouwelijk laten voelen. Onder andere dat maakt jou als mens heel bijzonder. Bedankt voor de geweldige ervaring. Ik bel je snel om een nieuwe afspraak te maken.

Jouw voelbare integriteit, jouw openheid en je duidelijke liefde voor het werk dat je doet, maakten dat ik me voor de volle 100% veilig en op mijn gemak heb gevoeld. Starten met een doek over mij heen vond ik prettig. Verrassend snel voelde de doek overbodig. Zonder de doek voelde ik me vrijer. Het was een uitnodiging om open en bloot mezelf te zijn, niets te verbergen en vooral puur te zijn, met wat er op dat moment is. De bal van energie die ontstond in mijn luststreek voelde als de zon en verwarmde me. De energie was super intens en toch heel zacht en liefdevol. In golven ging ’t door me heen. Soms als een kalme branding van de zee, soms heftiger (niet wetend waar ik mijn armen, handen en voeten moest laten). En 1 keer zelfs zo krachtig dat ik me in een flits afvroeg of ik het wel aankon. Haha, natuurlijk kon ik dat… het was puur genieten! Dikke tranen kwamen onderweg voorbij. En een schaterlach! Samengevat voel ik me op een bepaalde manier bevrijd en alsof ik alweer een stukje van mijn “kracht” heb teruggekregen. Een diepe dankjewel van mij voor deze ervaring!

Ik voelde absoluut geen schroom of gene om bloot bij je op de tafel te gaan liggen, maar het was toch fijn om te starten met een doek over mij heen. Gewoon, even omschakelen: vanuit de dagelijkse situatie naar complete overgave... Al gauw werkte de doek juist belemmerend; het was veel prettiger om alles in totale naaktheid te ervaren! Zodat ik mij over kon geven aan alle energieen, aan alle heftige bewegingen, aan alle impulsen van binnenuit... Ik voelde een enorme energiebal in mijn beide handen, pijnlijk zelfs. Ook in mijn onderbuik, mijn luststreek, werd de energie goed wakker. Het golfde intens door mijn hele lichaam. Net als bij een multi-orgasme, maar toch net even anders... Stil blijven liggen was dan ook onmogelijk; ik bewoog van top tot tenen. Stuiteren is een beter woord... haha. Hoe mooi is het om mijn Vrouw-zijn op deze manier te mogen ervaren! Tenslotte kwamen er ook tranen. Tranen van een "mooi verdriet" . Tranen, omdat mijn pas overleden vriend mij bij jou op de tafel vergezelde en mij nog net even dat zetje gaf om alle controle los te laten... Dank je wel voor deze intense ervaring! En ik kan oprecht zeggen dat je een PRACHTMENS bent.

Enigszins vertwijfeld gaf ik mij over aan je handen of beter aan de energie uit je handen, met mijn ogen dicht lag ik te wachten op wat komen zou… en al vrij snel was het er… alsof je een warme opwindende gloeiende bal had aangezet diep van binnen ergens achter mijn venusheuvel…. Ik kon niet anders dan mij overgeven aan deze heerlijke, betoverende golf van energie, en voelde al snel een groeiende, gloeiende opwinding in mijn luststreek… mijn lichaam kwam spontaan in beweging, spieren zochten hun weg naar wat het lekkerste voelde en in prachtige golven zwol de opwinding aan en nam weer af om vervolgens weer aan te zwellen. Wat een heerlijk gevoel om zonder enige lichamelijke aanraking zo intens met mijzelf te zijn, heel mijn lichaam mee te laten nemen en te genieten van die prachtige opwindende energie… af en toe bijna tergend zo heftig. Nu, 4 dagen later, geniet ik nog steeds van die heerlijke, krachtige energie, ik voel me vrolijk, blij en sensueel.

Ik vond het gister bijzonder om mee te maken. Nuchter als ik ben, ben ik neutraal de massage in gegaan, heb me overgegeven en was verrast van het effect. Ik voel m'n buik spieren wel, goede oefening geweest dus haha. Ik voelde warmte door mijn lichaam gaan, soort van banen die een weg zochten. Mijn linkerborst/hart was het sterkte punt,... ik kon ook verschil voelen tussen links en rechts. Ook het ‘’duwen’’ tegen mijn voeten aan is een fijne gewaarwording. Alsof je alles naar boven duwt, zoals je al vertelde, naar m'n keel. Knap dat je zoiets kunt bereiken bij iemand! Je hebt magische handen…. Zonder doek/laken was het wel intensiever, lekkerder ook, je voelt je vrijer. Hoewel ik me voor kan stellen dat het ook wel even wennen is voor sommige mensen. Nogmaals, dank je wel voor de heerlijke ochtend.